Arhetipurile feminine 

Share Button

Stii de ce majoritatea femeilor tind sa aiba aceleasi modele de comportament, aceleasi tipuri de gandire si multe alte asemanari? Crezi ca vine doar din ADN sau din hormoni sau poate din ce am vazut in jur?  Nu prea, sunt similitudini si in felul in care visam, ne asemanam inclusiv cu acele femei ce traiesc in triburi izolate si nu au luat contact cu lumea civilizata.

Toata viata noastra psihica dar si functionarea fiziologica se construieste in jurul acestor arhetipuri, ele se imbogatesc si se cristalizeaza cu fiecare generatie, si ne influenteaza mult mai mult decat am crede.

Cristina Lotru explica mult mai bine cum este cu arhetipurile feminine Arhetipurile feminine

Arhetipurile feminine conțin tipare de experienţă și conținuturi psihice comune tuturor femeilor din toate civilizațiile şi din toate timpurile. Este sunt ca o busolă interioară, care ne ajută ca femei să pendulăm între bine și rău, negativ și pozitiv, funcțional și disfuncțional

Arhetipurile implică un proces de dezvăluire (vedem care trăsături din arhetipurile feminine ne sunt cunoscute, ne-au fost implementate prin educație sau sunt un dat natural, pe care nu-l mai manifestăm încă).
După acest test al arhetipurilor feminine, ducem procesul de conștientizare mai departe și vedem cum se mulează energia noastră feminină pe modele comportamentale, numite arhetipuri feminine.

Periodic, ciclic, o luăm mereu de la capăt, dar ca nu de la același capăt. Adică, în timp, devenim mai mature, mai înțelepte, autentice, în acord cu noi înșine și cu energia din care suntem construite.

Sursa: https://cristinalotru.com/2018/02/22/arhetipuri-feminine-si-chakrele/

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.