Aquarion

Share Button

Pentru cei ce nu stiu Aquarion este un aparat foarte performanat ce filtreaza, purifica si ionizeaza apa, fiind capabil sa produca apa ionizată alcalină sau acida (in functie de ce are nevoie utilizatorul), in plus aceasta apa ionizata este bogata in oxigen, este restructurata astfel incat sa fie mult mia usor de absorbita de organism dar fara sa contina metale grele, virusi si bacterii sau alte substante toxice organismului uman. Utilizatorul poate alege nivelul de PH in functie de utilizarea apei, poate obtine o apa usor alcalina pentru consum direct sau o apa puternic alcalina perfecta pentru gatit, ceai sau cafea (ii sporeste aroma). Apa acida produsa de Aquarion poate fi folosita pentru dezinfectat rani, in cosmetica si chiar pentru curatenie in bucatarie si casa reducand astfel consumul de detergenti si desinfectanti.

Stilul nostru de viata, in principal alimentatia,  in care sunt multi aditivi alimentari nu tocmai sanatosi, unele medicamente, fumatul, stresul si alti factori pot cauza acidificarea organismului. Consumul de apa alcalina ionizata poate neutralza sau chiar inversa acest procesa astfel incat sa alcalinizeze excelent organismul, şi, în plus aceasta apa are si efecte entioxidante.


Ionizator Aquarion

Stim inca de cand eram in scoala ca organismul nostru contine in proportie de 75% apa, iar creierul chiar pana la 85-90% apa? Cand creierul are la dispozitie o apa de calitate si in cantitatile optime, e demonstrat ca putem sa gandim mai repede si mai clar, sa ne concentram mai bine atentia, sa fi mai creativi si sa avem claritate. Asa ca o hidratarea zilnica cu o apa de calitate nu asigura doar o gandire mai buna, dar previne si tulburarile de atentie si invatare atat la adulti cat si la copii.

Astfel, pentru a ne mentine procesele fiziologice naturale (de exemplu, absorbţia normala a nutrienţilor), trebuie să bem zilnic 2,5-3 L de apa curata usor alcalina si  bogata in oxigen, apa produsa de Aquarion avand aceste proprietati.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.