Aplicarea fardului de obraz

Share Button

Zambiti, este o tehnica simpla !

Da, nu trebuie decat sa zambiti pentru a aplica mai bine fondul de ten sau fardul de obraz. Un zambet usor va va scoate in afara pometii, si cu o un buretel moale va veti evidentia  obrajii.

Intindeti-l bine

Cheia unei aplicari cu succes a fardului este ca acesta sa fie intins in mod corespunzator. Esential  este sa il aplicati in  straturi subtiri. Nimic nu este mai catastrofal, decat un strat gros de fard de obraz, din cauza caruia machiajul se poate transforma cu usurinta intr-un cosmar.

Aplicati fardul de obraz crema cu degetele

Daca cele doua tehnici precedente necesita utilizarea unei perii pentru  aplicarea fardului crema, folositi mai degraba degetele, dar intotdeauna usor. Finut, este de fapt cuvantul de ordine pentru o aplicare perfecta a fardului de obraz. Pentru a remedia imperfectiunile pielii si micile pete faciale, se amesteca cu degetul un pic de fard crema cu fond de ten obisnuit.

Tehnici pentru efecte diferite

Folosind tehnica de aplicare a fardului de obraz, puteti obtine efecte diferite, cum ar fi stralucirea sanatoasa si efectul de luminozitate. Pentru acestea din urma,  se vor alege farduri in tonuri  auriu, care se aplica cu o perie mica pe obraji si cu varfurile degetelor pe nas. Nu uitati sa aplicati usor si in centrul fruntii si veti arata ca dupa o zi la soare.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.