Aplicarea fardului de obraz: un ajutor pentru toate tipurile de ten

Share Button

Daca aveti un ten clar

Este un pic mai dificil sa va alegeti fardul care sa se armonizeze si sa se amestece cu tonul pielii voaste. De fapt, in cazul in care fardul este prea deschis, este posibil sa nu se vada. Daca este mai intens, se produce un contrast cu tenul vostru. Optati pentru un fard de obraz transparent care va imbunatateste culoarea naturala a obrajilor si al carui ton este in concordanta cu tenul vostru. Produsul trebuie sa fie capabil sa va stimuleze microcirculatia si sa obtina un efect similar fardului de obraz clasic.

Daca aveti un ten piersiciu

Sunteti o mare norocoasa in acest caz, deoarece acest  tip de piele este numit ” zero defecte ”. Deci, profitati. Pentru voi, nu este nevoie de un machiaj suplimentar, doar o mica aplicare de fard de obraz si putin rimel, si totul e perfect. Pentru fardul de obraz, va sfatuim, sa optati pentru unul lichid cu textura vaporoasa. Fardul de obraz lichid sau crema transparenta vor fi binevenite. Pentru a le aplica, puneti cate o picatura pe fiecare obraz. Apoi intindeti cu o perie speciala spre temple. In final, pielea voastra va fi matasoasa si cu un aspect natural.

Daca aveti pielea inchisa la culoare

Acest lucru poate fi din cauza expunerii la soare – efectul de bronzare – sau intr-adevar aveti  un ten de culoare mai inchisa. Cel mai bun produs, si de departe cel mai potrivit pentru tonul pielii voastre, este pudra de soare, folosita pentru a da mai multa stralucire machiajului. Pentru aceasta, mizati pe un fard de obraz cu efect perlat, care va spori rotunjimea pometilor si va va salva de la a avea un ten palid. Un fard de obraz cu efect ” iluminator” este apreciat. Pentru  ca produsul sa canalizeze lumina, aplicarea se face in partea de sus a pometilor.

Daca aveti tenul gras

Pentru tipul dumneavoastra de piele, este necesar un fard de obraz pudra de tip ” matifiant „. Cu acest tip de fard de obraz , nu veti ajunge sa avet o piele care straluceste, deoarece produsul este facut pentru a va matifia tenul. Forma sa spumoasa permite absorbirea sebumului, responsabil pentru aspectul lucios al tenului. In plus, efectul ultramat  aduce o armonie perfecta cu restul machiajului. Pentru a-l aplica, tamponati pometii. Apoi estompati pentru a indeparta excesul.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.