Albirea dintilor va ofera un zambet stralucitor

Share Button

albire

In ziua de azi   femeile au inceput sa fie din ce in ce mai interesate de tehnicile pentru albirea dintilor.

Alegerea unei metode potrivite pentru albire, este esentiala, deoarece trebuie  sa stim principiul acestui tratament si efectele sale secundare.

In acest moment, dentistul joaca un rol foarte important, deoarece lui ii revine sarcina de a informa pacientul atat despre efectele anticipate si asteptate de albire a dintilor, dar si despre efectele sale secundare. Principiul major se bazeaza pe contactul unui agent de albire, peroxid de hidrogen, cu pigmentii de culoare continuti in dinte.

Exista doua tipuri principale de colorare a dintilor: dinti galbeni  si dinti gri.

Petele galbene sunt cel mai usor  de albit, deoarece acestea sunt aproape de alb la sfarsitul tratamentului. La polul opus, albirea dintilor gri este mult mai dificil de realizat. In mod similar, cel mai bun rezultata va fi ca dintele sa aiba  o nuanta omogena.

Pentru albirea unui dinte viu ( un dinte cu nerv), medicul poate folosi gel de peroxid de carbamid. Se mai poate utilizata si  apa oxigenata, care este de trei ori mai concentrata decat gelul de peroxid. Cu cat concentratia de peroxid de hidrogen este mai mare, cu atat efectul va fi mai rapid.

Dintii devitalizati ( cei care au fost tratati si nu mai au nerv) se coloreaza in timp.  Albirea lor se face cu perborat de sodiu, sub forma de praf si amestecat cu apa.

albire

Marele dezavantaj al acestor tratamente de albire a dintilor este  ca induc hipersensibilitate, dar numai pe perioada tratamentului. Cu cat concentratia de apa oxigenata este mai mare, cu atat actiunea asupra dintelui este mai rapida.

Albirea dintilor se poate face : partial la domiciliu sau in intregime la dentist. Rezultatele sunt destul de asemanatoare intre cele doua moduri de albire a dintilor.

Rezultatele acestei proceduri de albire a dintilor se mentin pe termen lung si trebuie intretinute, la fiecare 2 ani pentru a mentine stralucirea zambetului dumneavoastra.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.