Ai inceput cautarile pentru vacanta?

Share Button

Atunci cand ne gandim la o vacanta de familie impreuna cu copiii trebuie sa o planificam cu grija si din timp astfel incat timpul de relaxare si concediu sa nu se transforme intr-un adevarat cosmar. Iata cateva sfaturi pentru putea avea o vacanta linistita :

  1. Alegerea destinatie de vacante

De multe ori alegerea destinatiei de vacante este cel mai important lucru atunci cand mergem cu copii. Incercati sa alegeti variante care nu sunt la distante foarte mari asa incat copii sa nu simta foarte tare stresul deplasarii. Puteti incerca pentru primele concedii variante de vacante in Bulgaria, Turcia, Grecia sau litoralul nostru. In aceste locatii se poate ajunge atat cu masina proprie cat si cu avionul asa incat in cateva ore sunteti deja pe malul marii .

  1. Alegerea perioadei de calatorie

Atunci cand vrem sa mergem in concediu cu copiii trebuie sa ne gandim foarte bine la perioada in are vom face excursia luand in considerare aspectele climatice ale destinatiei. Daca ne gandim la o vacanta in Turcia sau Grecia este mai potrivita alegerea unei perioade la inceputul lui Iunie sau la final de August, asa incat temperaturile pe perioada zilei sa nu fie foarte ridicate iar confortul termic sa fie potrivit pentru copii

vacanta in familie

  1. Cu sa mergem in concediu

Daca destinatia de vacanta este la o distanta de 10-14 ore de condus se poate opta si pentru o vacanta cu masina, calatorind mai mult pe timpul noptii astfel incat copii sa se poata odihni. Pentru destinatii un pic mai indepartate recomandam transportul cu avionul, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca prezentarea la aeroport cu 2 ore inainte de zbor, durata zborului de 2-3 ore plus transferul de la aeroport la hotel aduna o calatorie de 6-8 ore asa incat ar fi bine sa pregatiti si ceva pachetele de mancare pentru copii si cateva jucarioare la indemana.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.