Afla ce fel de personalitate ai, cu ajutorul chiromantiei

Share Button

Forma palmelor poate fi o adevarata oglinda a personalitatii dumneavoastra. Chiromantia se ocupa cu acest fenomen, iar in cadrul ei se deosebesc patru forme de palme.

  1. chiromantiePalma ovala sau palma de foc, se caracterizeaza prin forma ovala si degetele scurte, si este tipica pentru persoanele individualiste. Acest tip de persoane ies foarte usor in evidenta, dar isi pierd foarte repede rabdarea. Acest tip de palma se intalneste foarte des la nativele din zodia sagetator, berbec sau leu.
  2. Palma patrata sau palma de pamant, se caracterizeaza prin forma patrata si degetele scurte, si este tipica pentru persoanele realiste si care iubesc munca. Acest tip de persoane au abilitati de lider si sunt foarte rezistente la efort psihic prelungit. Tipul acesta de palma se intalneste la nativele din zodia taur, capricorn sau fecioara.
  3. Palma lata sau palma de aer, se caracterizeaza prin forma lata si degetele lungi, si este tipica pentru persoanele cu un intelect mai dezvoltat. Acest tip de persoane sunt curioase din fire si fac fata cu brio oricarei presiuni exercitate asupra lor. Se spune ca femeile cu palma lata nu sunt adeptele relatiilor stabile si de lunga durata, fiind foarte greu de multumit din punct de vedere sentimental. Acest tip de palma este frecvent intalnit la nativele din zodia balanta, varsator sau gemeni.
  4. Palma lunga sau palma de apa, se caracterizeaza prin forma dreptundhiulara si degetele lungi, si este tipica pentru persoanele mai sensibile. Acest tip de persoane nu agreaza sub nicio forma agiatia si au o foarte slaba rezistenta psihica. Sunt firi visatoare, care evadeaza deseori din aceasta lume. Sunt foarte usor de influentat si au ca punct slab, domeniul bussines. Tipul acesta de palma se intalneste la femeile nascute sub semul zodiacal al racului, pestilor sau scorpionului.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.