8 Sfaturi cu ce ai de facut cand divortezi

Share Button

Cand divortul unei femei la initiativa ei este necesar si are la baza motive corecte … sunt cateva reguli elementare de bun simt care trebuie urmate:

1. Încărca-te cu răbdare și bună dispoziție, pt că investiția de timp , bani și nervi este una pe termen lung. Daca ți-ai învățat lecția din experiența pe care tocmai urmărești să o închei, te așteaptă lucruri faine o viata, de aici înainte. Toată această cheltuiala va fii un motiv în plus de a-ți aminti să fii mai atenta la tot ce însemna relaționare de cuplu în viitor.

2. Anunță-l calm și cu vulnerabilitate, dar astfel încât să înțeleagă că decizia ta este nenegociabila. Fii sinceră , demnă și umana, adică fără agresivitate, revoltă, frustrare.

3. Nu raspunde crizelor, nervilor, amenințărilor, jignirilor. Pregătește-te să afli ca ești ultima curva de pe pământ sau să fii întrebată de bărbatul pentru care îl părăsești și pozițiile în care te-ai futut ca și o curvă mizerabilă ce ești. Zi-i ca ai acceptat deja ca ești curva și ca implicit esti interesată de mai mulți bărbați.
Însă amintește-i ca aveți 1-2-3 copii împreună și asta înseamnă ca dincolo de stările naspa prin care treceți acum, va trebui să colaborați pe termen lung.
Încearcă să rezisti tentației de a te enerva la presiunile lui, mai ales ca orice bărbat nemulțumit ca-si pierde controlul asupra nevestei va urmări sa-ti pierzi coerenta si claritatea pentru a te baga în vinovații.

4. Nu are rost să-i amintești ca datorită divorțului se va bucura de libertate pt ca va folosi afirmația ta sa-ti spună ca nu are nevoie întrucât el te vrea numai pe tine, tocmai ca să scoată în evidență „mizeria” ta morală.

defecte

5. Concentreaza-te strict pe ceea ce duce la semnarea cat mai rapidă a actelor de divort. Este important să te organizezi si să ai grijă de resursele tale interioare ceea ce presupune sa te lasi de țigări, băutură (daca pe langa curva ești si bețiva, )) ) și alimente nesănătoase.

6. Pregătește-te să fi amenințată ca te lasă fără copii sau fără ceea ce ți se cuvine din ceea ce ati acumulat. Daca se ajunge aici fi foarte corectă în ceea ce înseamnă partea ta din bunurile comune și spune-i ca ai încredere în el ca parinte și lași copiii dacă și-i dorește mai ales ca o sa ai nevoie de mai mult timp pt tine. Te asigur ca-si va da seama imediat ca fără copii pe cap te poți bucura mai intens de viață si va uita repede de dorința lui de a crește singur copiii.

7. De obicei femeile divorțează când au o alternativă masculină care pare mult mai umana decât ceea ce au acasă. Consider periculos să te desparti de un barbat pentru altul însă, când ai motive întemeiate pentru o despărțire, sunt de acord ca este important și de apreciat spirjinul unui bărbat. Însă tentatia de a idealiza noua relatie și de a te agăța de ea este uriasa. Eu îți recomand sa eviți să idealizezi și să te agăți de alt bărbat tocmai când vezi unde se ajunge pe această cale. Indiferent de context, refuză orice relație care exclude libertatea pt ca altfel ajungi la aceleași probleme. Amanții aspiranți la pozitia de partener oficial Îți servesc rolul iubirii necondiționate cum respiră până când se văd cu sacii în căruță, adică cu tine prinsă într o relație oficială și dependenta.
Nu uita ca bărbații nu s colac de salvare a vieților irosite în iluzii și superficialitate . Ei trebuie sa fie cireașa de pe tortul vieții tale și pot face multe pt tine daca tu însăți faci tot ce depinde de tine.

8. Nu întrețineți tensiuni față de viitorul fost soț și respectați sincer dificultățile prin care trece. Prăbușirea imaginii de sine care o aduce de obicei pierderea controlului asupra soției este pentru orice barbat o suferință la care trebuie să te raportezi cu compasiune.

PS. Multă bafta tuturor femeilor care trec acum prin acest proces dificil și …
… voi toți ceilalți, … nu uitați ca este infinit mai ușor să previ o situație traumatizanta decât să o rezolvi, … iar cărțile mele sunt exact ceea ce reduce la zero posibilitatea de a ajunge vreodata într-o situație relaționala gravă.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.