3 Mituri legate de slabire

Share Button

Cercetarile continue din domeniul sanatatii demonteaza unele credinte larg raspandite, dar nefundamentate stiintific, despre metodele eficiente de slabire. Iata 3 dintre cele mai raspandite mituri despre slabire :

  • Somnul ingrasa!  – Dimpotriva, un somn regulat  de 7 – 8 ore / zi ajuta la slabire. Iata si explicatia stiintifica: somnul insuficient creste secretia de grelina – un hormon care declanseaza foamea si favorizeaza depunerea grasimilor.
  • Este nevoie de efort fizic foarte intens pentru a slabi ! – Dimpotriva, pentru a slabi sanatos si durabil, se recomanda ca efortul fizic sa fie moderat, adica sa nu determine o crestere a frecventei cardiace de peste 130 batai/minut. Daca frecventa cardiaca creste peste aceasta limita, organismul nu mai arde grasimi, ci doar zaharuri.  Dupa terminarea exercitiului fizic, senzatia de foame  se va accentua, ceea ce va duce inevitabil la consumul mai multor calorii.

mituri cure slabire

  • Toate pastilele de slabit sunt periculoase ! – Pastilele pentru slabit nu trebuie privite nici ca pe niste solutii miraculoase de a da jos « peste noapte » kilogramele in plus, dar nici ca pe niste pericole absolute pentru sanatate. Este adevarat, exista foarte multe tipuri de pastile de slabit si nu toate au la baza formule verificate medical. Cu toate acestea, este relativ simplu sa ne dam seama daca un produs de slabit este sau nu periculos pentru sanatate. Iata doar 3 dintre cele mai la indemana modalitati de a discerne intre produsele potential periculoase si cele care merita incercate:
  1. Substantele continute trebuie sa fie naturale.

Nu credeti ca exista pastile de slabit eficiente 100 % naturale ? Va oferim un contraexemplu. Pastilele de slabit Chilliburner au eficienta pe termen lung : determina o slabire de 2 – 4 kg pe luna, fara efect « yo-yo » (reingrasare la sfarsitul curei) ! Efectul de slabire al acestor capsule de slabit este produs exclusiv cu ajutorul unor substante naturale:

  •  Capsaicina – o substanta continuta in ardeiul iute care contribuie la reducerea poftei de mancare si accelereaza arderile din organism
  • Inulina – o substanta de origine vegetala care ajuta, printre altele, la formarea florei bacteriene intestinale naturale
  • Ceaiul verde – extrem de apreciat pentru proprietatile diuretice, detoxifiante, antioxidante si de accelerare a metabolismului.

2. Produsul trebuie sa fie insotit de un prospect care sa contina informatii detaliate despre continut, doza, contraindicatii etc. « Lacunele » de informare nu sunt de cele mai multe ori intamplatoare, ci ascund « vicii » ale produselor.

3. Pastilele de slabit trebuie sa fie certificate / patentate de o institutie abilitata in domeniul medical. Cand vine vorba despre sanatatea noastra, nu putem lua decizii doar in baza recomandarii cunoscutilor sau, mai rau, a vanzatorului. Certificarea / patentul sunt insa metode obiective care atesta siguranta utilizarii produsului.

Sursa: coment.ro

3 Mituri legate de slabire

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.