3 Diferentele dintre un om fericit si altul nefericit. Secretele fericirii

Share Button

Există 2 categorii de oameni: fericiți și nefericiți. Cei nefericiți nu comunică. Pentru că nu au ”timp”, pentru că nu au chef, sunt plictisiți, mereu pe fugă,”ocupați” cu treburi ”importante” sau urgente, se plâng mereu și găsesc scuze.

Acești oameni, deși recunosc, indirect, că n-au timp pentru ei înșiși, au tupeul să declare că sunt fericiți. Serios? Păi din cauza lor societatea e atât de bulversată, din cauza lor cei din jur ajung să nu mai creadă în nimic și să considere că singurul țel în viață sunt banii și cariera.

Ei bine, cu astfel de oameni nu se poate face nimic constructiv. Ei vor găsi mereu o scuză. Sunt cei mai toxici oameni!

Secretul prin care poti fi fericita

N.B. Mulți prieteni de-ai mei m-au întrebat de ce mă chinui să fac aceste evenimente, dacă din 100 de contacte, 90 refuză, găsind mereu noi scuze? Ce satisfacție am? Care sunt avantajele?
1. Fac aceste evenimente pentru că iubesc oamenii, din acest motiv fac naveta săptămânal Galați-București. Nu sunt expert în organizarea de evenimente, dar pentru mâna aia de oameni care participă constant la Seri Fericite și ne bucurăm împreună, e minunat. Se merită!
2. Deși participarea este pe baza unei donații, nu mă îmbogățesc. Dacă ar veni 100 de oameni săptămânal, atunci aș putea vorbi de un câștig material. Deci Serile Fericite nu-mi aduc, încă, avantaje financiare.
3. Cu ajutorul acestui eveniment fac curat în lista de prieteni de pe Facebook. Modul cum se răspunde la mesajele personale pe care le trimit, spune multe despre persoana care a primit mesajul. 🙂 Există o mulțime de oameni de calitate, autentici, cu care se poate colabora și stau ascunși în lista de prieteni pentru că nu pot ajunge la ei din cauză că-mi pierd timpul cu personaje care n-au timp nici pentru ei.

Dacă n-ai timp de tine, fă-ți! Dacă nu reușești înseamnă că ești nefericit și-ți place starea asta!

sursa: Mircea Ivanof

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.