Zodia Varsator

Share Button

varsator

Varsatorul este al unsprezecelea semn al zodiacului, ultimul semn de aer care simbolizeaza mijlocul iernii. Acest semn este guvernat de planeta Uranus -planeta de schimbare. Varsatorul este asociat cu Casa XI, casa prieteniei, proiectelor, viselor si sperantelor!

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 20 ianuarie si se incheie pe 30 ianuarie. Aceasta este guvernata de Venus. Nativii din prima decada sunt foarte optimisti si pot deveni excentrici.

Cea de a doua decada incepe pe 31 ianuarie si se incheie pe 9 februarie si este condusa de Uranus. Varsatorii din aceasta decada reflecteaza mult si au nevoie sa se lanseze in adevarate provocari intelectuale.

Cea de a treia decada incepe pe 10 februarie si se termina pe 18 februarie. Datorita faptului ca aceasta decada este guvernata de Neptun, nativii sai sunt foarte sensibili si predispusi la visare!

Personalitatea semnului – Profilul sau

Varsatorul este dotat adesea cu o minte stralucita si o inteligenta care de multe ori se invecineaza cu genialitatea. Extrem de intuitiv si atipic in modul de gandire, Varsatorul, sub o aparenta rece, este o persoana foarte sensibila.

Original si iubitor de umanism, Varsatorul are un spirit rebel foarte dezvoltat si este atras de mari cauze de aparare si valori cum sunt libertatea, egalitatea si dreptatea. El se bucura de tot felul de nebunii si nu cunoaste semnificatia cuvantului „singuratate”. Varsatorul le ofera celorlati tot ce ii sta in putinta, fara sa contabilizeze sau sa astepte ceva in schimb. Sub aceasta aparenta, Varsatorul are insa o mare nevoie de recunostinta!

Inteligent, Varsatorul este, de asemenea, atras de lucrurile originale si personalitatile atipice. El prefera spiritualitatea in fata materialismului si mesajele din universul complicat in detrimentul chestiunilor cotidiene.

Acest semn are opinii, idei despre tot si ii place mai presus de toate sa fie liber, liber sa poata sa isi urmeze calea si gandirea. Acesta este un semn care, dus la extrem, poate parea utopic, excentric si nepotrivit pentru viata de zi cu zi.

Stabil atat in relatiile amoroase cat si in cele de prietenie, Varsatorul este un semn cu o mare forta interioara, care isi atrage toata energia in adancul sau!

Calitatile sale

Varsatorul este un semn care iubeste viata, nu se plictiseste niciodata si este foarte stabil in emotiile sale. El gaseste tot felul de idei noi pe care isi doreste sa le impartaseasca cu ceilalti. Un astfel de prieten este o adevarata comoara, deoarece va sti sa va faca sa uitati de tristete, ganduri negre sau o stare generala proasta!

Defectele sale

Capricios, nervos, excentric, Varsatorul are o teribila lipsa de masura. Auto – suficienta sa ii irita de multe ori anturajul, care trebuie sa dea dovada de rabdare pentru a-l linisti si, astfel, sa ii permita sa prospere. Varsatorul nu ezitatsa incerce rationamente, mergand chiar  pana la extrem: aceasta tendinta este sinonima pur si simplu cu o mare abilitate a mintii si respingerea conventiilor.

Semn particular

Ingeniozitatea surprinde si, uneori, enerveaza, dar Varsatorul este un independent in ceea ce priveste gustul exagerat pentru exces si chiar haos. Varsatorul apreciaza flora si fauna, deoarece acestea sunt surse de regenerare. Floarea sa favorita, orhideea, este asemeni imaginii lui: complexa si in acelasi timp gratioasa.

Profesie

La locul de munca, Varsatorul se bucura de libertate in sensul cel mai larg: libertate de gandire, dar si de actiune. El va prospera mai ales in joburi legate de umanism, de explorare. In general , tot ce se presupune ca ar avea un caracter nou il atrage. Foarte curios, el are nevoie de diversitate, reinnoire si tehnologii stiintifice inovatoare, care il atrag in mod special. Perfectionist, gata de orice pentru a-si pastra autonomia, Varsatorul isi poate arata latura emotionala, in special pentru solutionarea litigiilor. De felul lui este un idealist.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Varsator cunoaste pasiuni amoroase complicate! Foarte timida, uneori, poate parea oarecum detasata, ceea ce ii confera un aer de femeie foarte independenta si mondena. Deci atentie la aparente, pentru ca este o femeie care se va arata destul de exigenta! Ea are nevoie de mult tact si delicatete pentru a se dezvolta complet in plan conjugal, deoarece, in caz contrar, isi va pierde complet senzualitatea.

Barbatul Varsator isi doreste sa aiba parte de o relatie bogata in senzatii alaturi de partenera sa. Acesta este este un cautator de noutate atat in plan sentimental, cat si amical si social. Isi doreste sa fie complet pe toate planurile!

Profil amoros

Independent ca toate semnele de aer, Varsatorul isi arata adesea profilul sau extravagant. Siguranta sa deranjeaza, la fel si detasarea sa, pe care ii place sa si-o cultive. Aceasta stare de auto-suficienta ascunde o latura foarte sensibila sau o hipersensibilitate. Evaziv si putin gelos, Varsatorul este dornic de libertate chiar si atunci cand vine vorba de angajament. In mod contradictoriu, acesta este in acelasi timp si in cautare de stabilitate. Cu toate acestea, Varsatorului ii este destul de greu sa suporte viata de cuplu, acesta fiind si motivul pentru care trebuie sa ii se ofere in mod regulat dovezi de incredere.

Astro sex

Varsatorul este cu siguranta un iubitor al singularului, deoarece este imprevizibil si dornic de libertate. Niciodata nu va veti plictisi cu acest semn de aer, care combina independenta si, in ciuda aparentelor, nevoia de siguranta. Putin emotiv si foarte original, acest semn le va lasa partenerilor sai atata libertate cata are el nevoie pentru a prospera. Foarte vioi, Varsatorul trece prin filtrul ratiunii orice relatie, inclusiv din punct de vedere sexual. Fiind o fire neprevazatoare, acestui semn de aer nu-i plac conventiile si este predispus la extravagante.

Femeia Varsator

In dragoste, femeia Varsator este o adevarata exploratoare a carei personalitate este mai mult cerebrala decat senzuala. Ea nu are prea multa atractie pentru conventii nici in domeniul sexual nici in alta parte, si este destul de deschisa la tot felul de experiente. Pare sa fie provocatoare, dar, in realitate, ii place sa fie originala si sa se bucure de neasteptat, de necunoscut. Acasa ii place sa aiba o atmosfera fara tensiuni, fara complicatii, complexe sau tabuuri. Ea isi traieste sexualitatea in mod liber si cu o irezistibila lejeritate.

Barbatul Varsator

Imaginativ si inventiv, inamic declarat impotriva rutinei sexuale, barbatul Varsator este cu siguranta un iubitor al burlaciei, deoarece este imprevizibil si dornic de libertate. Putin emotiv si foarte original, acesta ii va lasa partenerei cata libertate va avea nevoie. Imprevizibil si iubitor de necunoscut, nu-i plac conventiile si este predispus la extravagant. La acest nativ, sexul si afectiunea sunt spontane, iar femeia iubita va fi coplesita cu mangaieri si atentii.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de aer

Calitate : Tolerant

Defect : Instabil

Tipul de personalitate : Rebel si curios

Semn puternic : Umanist

Existenta : Eu actionez

Parti ale corpului: Picioare

Culoare: Gri

Piatra pretioasa : Cristal

Metal : Uraniu

Varsatorul are afinitati astrologice cu:

  • Berbecul
  • Gemenii
  • Sagetatorul

In schimb, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Capricornului
  • Racului
  • Pestilor

Semnul zodiacal opus este Leul.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.