Zodia Sagetator

Share Button

sagetator

Sagetatorul, al noualea semn al zodiacului, evolueaza intre toamna si iarna. Acest semn este guvernat de planeta Jupiter, planeta de afirmare! Sagetatorul este legat de Casa IX, casa calatoriilor, a libertatii, a strainatatii…

Decadele Semnului

Prima decada incepe pe 22 noiembrie si se incheie pe 2 decembrie. Aceasta este guvernata de Mercur si Jupiter. Nativii din prima decada au nevoie sa exploreze noi teritorii.

Cea de a doua decada incepe pe 3 decembrie si se incheie pe 12 decembrie. Aceasta este guvernata de Luna si Jupiter. Sagetatorii din a 2-a decada sunt foarte sociabili si foarte dinamici.

Cea de a treia decada incepe pe 13 decembrie si se incheie pe 20 decembrie. Aceasta este guvernata de Saturn si Jupiter. Nativii din a 3-a decada sunt deosebit de implicati in lumea muncii si aspira chiar sa faca politica.

Personalitatea semnului – Profilul sau

Indragostit de libertate, Sagetatorul este un aventurier innascut. Energic, pozitiv si mereu in cautare de reinnoire, Sagetatorul apreciaza schimbarile din toate domeniile. Datorita acestei adaptabilitati de care da dovada pare un semn cu o energie fara margini. Fiind un semn de foc, are nevoie constanta de stimulare pentru a prospera. Singurul dezavantaj vine din faptul ca rutina zilnica este perceputa de multe ori ca o constrangere de ordin atat materiale cat si emotional.

Fiind foarte creativ si datorita optimismului sau natural si abilitatilor sale oratorice, acest nativ se face usor remarcat. Bun vorbitor, el duce uneori lipsa de discernamant. Se intampla chiar sa ascunda realitatea cu buna stiinta pentru a-si face viata mai pe placul sau.

Nevoia sa constanta de reinnoire este greu de suportat, pentru ca acest nativ este intotdeauna gata de plecare. Aceasta ultima mare tendinta este, din pacate, de multe ori echivalata cu instabilitate cronica atunci cand Sagetatorul are un singur scop in viata: sa nu se plictiseasca!

Acest semn se simte mult mai confortabil in comunitatile mici decat in marile cercuri, pentru ca vrea sa controleze elementul in care traieste. El vrea sa traiasca o experienta iesita din comun si nu se uita la altii!

Onestitatea sa legendara face din el un prieten sincer, un prieten care stie sa asculte, sa dea sfaturi, sa fie deschis si disponibil. Este, de asemenea, o persoana care gestioneaza cu greu conflictele si crede ca gaseste armonia in schimbari. Decat sa isi arate dezacordul si sa se enerveze, Sagetatorul prefera mai degraba sa fuga. Acest semn este constient de faptul ca la suparare, discursul sau poate depasi motivul neintelegerii, iar mai tarziu ar putea regreta cele spuse!

Calitatile sale

Sagetatorul este optimist, prietenos si foarte dinamic. Acesta este un semn plin de viata, care cu siguranta va face sa uitati de monotonia si greutatile zilnice! Cu experienta, nativii Sagetatori dezvolta o filosofie de viata destul de simplu de aplicat si gestionat, ceea ce ii face niste consilieri excelenti pentru anturajul lor.

Defectele sale

Entuziasmul adesea exacerbat al Sagetatorului poate deranja: anturajul sau il vede de multe ori „numai foc si flacara”. Uneori, ii lipseste nuanta si, desi are reale calitati oratorice, nu da dovada intotdeauna de tact.

Semn particular

Sportiv, Sagetatorul apreciaza diversitatea in acest domeniu. El incearca tot ce ii pica in mana. Curios in legatura cu tot ce il inconjoara, este un mare jucator, un calator neobosit si un activ etern.

Profesie

La locul de munca, Sagetatorul apreciaza in special meseriile legate de libertate si intelect. De fapt, acestui semn de foc cu spirit viu ii place sa fie stimulat atat intelectual cat si emotional. El nu va ezita sa isi asume riscuri pentru a da un pic de condiment vietii profesionale atat de plina de rutina. Sagetatorului ii place sa guste toate placerile pe care i le ofera viata.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Sagetator cauta un barbat care sa o protejeza! Aceasta este o femeie foarte greu de cucerit si care nu se va lasa usor fermecata: ea isi iubeste prea mult independenta pentru a o pierde!

Barbatul Sagetator este un optimist si cauta o femeie care sa straluceasca in ochii altora. Este un barbat mandru care iubeste sa fie privit!

Profil amoros

Acest semn zodiacal este un cuceritor in dragoste care apreciaza relatiile explozive si are o atractie puternica pentru relatiile amoroase carnale. Fugind de monotonie si rutina, Sagetatorul isi asuma rolul de amant „ideal”, pentru ca stie sa surprinda placut de fiecare data. Temperamentul sau de foc il face sa aiba o dorinta puternica de a rupe monotonia cotidiana si il ajuta sa fie spontan si placut.

Astro Sex

Franc si romantic, Sagetatorului ii place sa se bucure de relatiile sale amoroase in mod liber. De multe ori foarte romantic, acest semn de foc nu isi poate ignora dorinta de reinnoire exacerbata, inclusiv din punct de vedere sexual. Libertin, Sagetatorul se va bucura de relatiile extravagante si intotdeauna isi va concentra atentia catre nevoia sa insatiabila de libertate.

Femeia Sagetator

Amazoana timpurilor moderne, femeia Sagetator isi conduce viata amoroasa si viata sexuala cu o energie iesita din comun. Impulsiva si predispusa la multiple indragostiri spontane, ea este mereu in cautare de noi experiente. Dorintele si placerile nu cunosc frane sau limite la ea. Astfel, pentru a se simti implinita sexual, ea are nevoie de originalitate, animatie si, mai ales, sa nu lase loc rutinei. Acest lucru face din ea o iubita mereu revigorata si teribil de interesanta. Cu toate acestea, atunci cand este indragostita, nimic nu este mai important pentru ea decat implinirea totala alaturi de partenerul ei.

Barbatul Sagetator

Direct si romantic, Sagetatorului ii place sa se bucure in mod liber de relatiile sale. Apreciaza relatiile extravagante si mereu isi subliniaza nevoia insatiabila de libertate. Intotdeauna ” foarte funny”, acesta se dovedeste a fi un iubit care stie sa dea dovada de exotism. Sexualitatea sa puternica si exigenta se armonizeaza cu cea a partenerei daca si temperamentul acesteia este la fel de activ si senzual ca al sau. Iubirea fizica este o oportunitate pentru el de a sparge barierele care separa fiintele, pentru a se uni intr-o placere frenetica.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de foc

Calitate : Generos

Defect : Ascunderea problemelor

Tipul de personalitate : Adaptabil

Semn puternic : Liber

Existenta : Explorez

Parti ale corpului: Solduri, coapse

Culoare: Galben

Piatra pretioasa : Ametist

Metal : Staniu

Sagetatorul are afinitati astrologice cu :

  • Balanta
  • Berbecul
  • Leul
  • Varsatorul

In schimb, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Pestilor
  • Capricornului
  • Scorpionului
  • Fecioarei
  • Racului
  • Taurului

Semnul zodiacal opus este zodia Gemeni.

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.