Zodia Rac

Share Button

zodia rac

Racul este un semn de apa, al patrulea semn al zodiacului si primul semn de vara – sinonim cu caldura, fructele coapte si soarele arzator! Acest semn este guvernat de Luna – zeita noptii si a fertilitatii. Racul este legat de Casa IV, casa legate de mostenire: radacinile sale, trecutul sau, originea sa.

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 22 iunie si se termina pe 1 iulie. Aceasta este guvernata de Venus si Luna. Nativii din prima decada trebuie sa fie inconjurati de familiile lor si au un sentiment de datorie fata de acestea si fata de munca lor.

Cea de a doua decada incepe pe 2 iulie si se termina pe 11 iulie. Aceasta este guvernata de Mercur si Luna. Racii din a doua decada sunt personalitati foarte sociabile atrase de tot!

Cea de a treia decada incepe pe 12 iulie si se termina pe 22 iulie. Aceasta este guvernata de Luna. Nativii din a treia decanda sunt atrasi de calatorii si descoperiri: acestia sunt niste visatori!

Personalitatea semnului – Profilul sau

Pertinent si de multe ori extrem de intuitiv, Racul este extrem de sensibil si atent la ceilalti. Avand un temperament melancolic, acesta apreciaza un ritm de rutina care ii ofera siguranta. Racul are nevoie de tot trecutul sau pentru a trai in pace. Nu ii plac schimbarile, mutarile sau schimbarile de peisaj. Acesta este un semn care are nevoie de toata carapacea sa, de tot trecutul sau pana in prezent.

Adesea intors catre trecutul sau, Racul se refugiaza in elementul sau, apa, pentru a medita. Indemanare si inteligenta lui sunt doua avantaje majore ale acestui semn a carui personalitate misterioasa nu este usor de patruns. Dualitatea acestui semn, care oscileaza usor intre bunatate si tenacitate este importanta. Duios, Racul este adesea remarcat intr-un grup, dar intotdeauna incearca sa nu se distinga prea mult, prin umilinta.

Acesta este un manager remarcabil, dar de multe ori este si neglijail. De fapt, un supraplin de emotii il poate pune in pericol, pe el, un iubitor al atmosferei de rutina. Nu ia de multe ori cuvantul in public si este atent pentru a-si explica punctul de vedere. Prefera sa ii lase pe altii sa iasa in fata, pentru a nu se expune si pentru a-si controla emotiile. Acesta este un semn caruia nu ii place conflictul si nu stie cum sa il gestioneze. El prefera mai degraba sa fuga, decat sa spun ceva, decat sa isi spuna punctul de vedere sau sa se remarce. Un cuvant de ordine pentru Rac este: lasa-i pe altii sa se implice!

Racul este foarte sensibil la mica sa carapace. Acesta este un semn foarte intuitiv, care are o memorie foarte buna si uneori se arata descurajat. Dusmanos, el nu uita ce poate face sau ce poate spune. Deci, aveti grija!

Calitatile sale

Racii sunt romanticii care isi folosesc intuitia pentru a merge mai departe. Le place sa roage, sa seduca, sa farmece! Sunt foarte generosi cu cei din anturajul si familiile lor. Incearca mereu sa ii invete sa se iubeasca si sa se respecte.

Defectele sale

Racul este gelos si posesiv – mai ales daca se simte tradat. Este un semn care are nevoie de protectie pentru a exista si pentru a fi radiant, ceea ce il poate ajuta sa inceapa sa zboare cu propriile aripi. De fapt, acesta tinde sa ramana legat la radacinile sale, la trecutul sau, intr-un mod excesiv, iar acest lucru ii satisface setea de descoperire si de cunoastere. Are o conceptie gresita ca nu ar putea sa indeplineasca anumite proiecte, in special pe cele care implica dezvoltarea sa socio – profesionala, fapt pentru care nu indrazneste sa isi depaseasca statutul sau din nastere.

Semn particular

Atent atat le mediul inconjurator cat si la anturajul familial, Racul apreciaza lucrurile sanatoase, simple si care au fost dragute la un moment dat. Culoarea sa este albul, care aminteste astfel de puritatea sufletului sau.

Profesie

La locul de munca, Racul este intotdeauna ascultator, chiar daca se dezvaluie putin. Tenace, el infloreste in functii care ajuta oamenii: este crucial pentru el sa joace un rol social. Este un ambitios, cu o vivacitate a spiritului si cu un bun spirit analitic. Racul este un membru „de referinta” intr-o echipa. Conform elementului sau, acestuia ii plac profesiile legate de apa.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femei Rac cauta romantismul. Ea este dedicata, indiferent ca este vorba de familie, prieteni sau colegi. Aceasta este o femeie care are nevoie de afectiune si stie sa se arate atractiva, creativa si fermecatoare.

Barbatul Rac este foarte atent la jumatatea sa. Este foarte romantic si senzual. Acesta este un tata bun si un sot exemplar!

Profil amoros

Profilul amoros al Racului se deseneaza in jurul atentiei si grijii extreme pentru persoana iubita. Racul stie foarte bine cum sa ofere dragostea. Foarte iubitor, grijuliu si devotat, el stie cum sa faca concesii majore pentru a satisface orice dorinta a persoanei dragi. Fidel, acesta isi iubeste „cuibul” si face tot ce ii sta in putinta pentru a avea o familie frumoasa si fericita.

Astro Sex

Senzual, Racul este din punct de vedere sexual un sentimental. Romantic si foarte sensibil, acesta stie sa cucereasca pe cine isi doreste. Sexy, Racul se pune in valoare datorita sarmului de a fi indragit. Atent si foarte clasic in abordarile sale amoroase, acest semn de apa cere exclusivitate sexuala de la partenerul sau. Acesta infloreste sexual atunci cand se simte in siguranta. Are nevoie de multa dragoste, chiar daca uneori ii este greu sa exprime acest lucru in mod clar.

Femeia Rac

Romantica si sentimentala, femeia Rac se poate dezvolta sexual daca se simte in acord emotional cu partenerul ei. Pentru ea, dorinta nu este lipsita de iubire. Este important sa se simta iubita, protejata, sau sa stie ca primeste intreaga atentie si afectiune a partenerului. Pentru a impresiona, trebuie sa ii atingeti sufletul si inima inainte de a-i mangaia corpul! Atunci cand se simte confortabil, ea va reusi sa isi depaseasca inhibitiile si modestia si va da dovada de foarte multa imaginatie. Cu partenerul este plina de tact si delicatete.

Barbatul Rac

Senzual, barbatul Rac este o fiinta care stie sa o perturbe sentimental pe cea pe care o doreste. Este mai mult un iubit decat un amant. De fapt, aceasta latura tandra si afectuoasa a acestui partener face ca sexul sa ii serveasca doar pentru a-si consolida impulsurile inimii. Pentru el, dorinta se naste din incredere. La el sexualitatea se exprima prin dragalasenie, intimitate si respect reciproc. Desigur, cei mai pungasi pot da dovada de o imaginatie uimitoare, dar fara sa excluda o adevarata afectiune pentru partenera lor.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de apa

Calitate : Atent

Defect: Posesiv

Tipul de personalitate : Foarte intuitiv

Semn puternic : Capricios

Existenta: Ma simt

Corp: Piept, stomac

Culoare: Alb

Piatra pretioasa : Perla

Metal : Argint

Racul are afinitati astrologice cu :

  • Pestii
  • Taurul
  • Fecioara
  • Scorpionul

In schimb, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Varsatorului
  • Gemenilor
  • Balantei
  • Sagetatorului
  • Berbecului
  • Leului

Semnul zodiacal opus este Capricornul.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.