Zodia Pesti

Share Button

pesti

Pestii sunt ultimul semn de apa al zodiacului si simbolizeaza sfarsitul iernii. Acest semn este guvernat de planeta Neptun (zeul marii), planeta care provoaca indoiala! Pestii sunt legati de Casa XII, casa incercarilor si, prin urmare a emotiilor.

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 19 februarie si se incheie pe 29 februarie. Aceasta este guvernata de Saturn. Nativii din prima decada au o viata interioara bogata si aspira sa realizeze cuceriri care de multe ori sunt imposibile.

Cea de a doua decada incepe pe 1 martie si se incheie pe 10 martie. Aceasta este guvernata de Jupiter. Pestii din a doua decada sunt filosofi interesati de toate chestiunile umane.

Cea de a treia decada incepe pe 11 martie si se incheie pe 20 martie. Aceasta este guvernata de Marte. Nativii din a treia decada pot avea doua personalitati: fie o personalitate orientata spre sine, fie o personalitate nervoasa.

Personalitatea semnului – Profil sau

Visatori innascuti, Pestii sunt extrem de amabili si de ajutor pentru cei care sunt aproape de ei. Principala problema cu care se confrunta acest semn zodiacal este dificultatea de a se conecta la realitate si, prin urmare, de a-si gestiona viata de zi cu zi, ceea ce ii face niste persoane versatile.

Pestii au o personalitate evaziva. Variabil din fire, acestui semn de apa ii este greu sa se pozitioneze: uneori victima, alteori, agresor, aceasta dualitate este de multe ori greu de suportat. Este un semn care traieste in functie de emotiile sale: uneori pozitiv si vesel, alteori negativ si nepasator! Acest lucru depinde de anturajul sau si de starile sale extrem de ciclice .

Pestii sunt fiinte care apeleaza ocazional la trucuri pentru a rezista mai bine la stresul vietii. Astfel, pentru a se mentine, acestia pot deveni extrem de manipulatori sau mincinosi . Devenind „secretosi”, le permite sa-si urmeze cursul emotiile lor, fara a fi penalizati. De asemenea, decat sa renunte la obiceiurile lor, de multe ori, Pestii prefera sa isi ascunda adevarata lor natura.

Cu toate acestea, Pesti sunt romantici, sensibili si poetici. Ei cer numeroase dovezi de afectiune si trebuie sa fie aiba parte de incredere deplina pentru a se deschide in totalitate. De foarte multe ori, un Peste are nevoie un semnal puternic pentru a se dezvalui, pentru a fi indraznet sau pentru a se lansa in proiecte majore. Preferand sa-si pastreze o pozitie de „adept”, mai degraba decat  de „lider”, nativul acestei zodii, de obicei, duce lipsa de initiativa si nu isi ofera intotdeauna prilejul de a-si realiza idealurile. Fire ghidata si condusa, acesta se va bucura de toate placerile vietii – pentru ca asta este ceea ce cauta.

Acest semn de apa apreciaza tot ce tine de arte in general, si in special de muzica- cea care il ajuta sa isi exprime sensibilitatea si emotiile.

Calitatile sale

Acesta este un semn sensibil, emotiv, care stie sa fie foarte rabdator si foarte dedicat. Este modest in toate circumstantele, ceea ce ii ofera, uneori, prilejul sa se detaseze de lucruri si de realitate.

Defectele sale

Pestilor le este greu sa se afirme, de teama sa nu fie raniti. Prin aceasta lipsa de initiativa si din cauza dorintei de a se menaja, de multe ori adopta ipostaza de victima. Ei pot pierde multe oportunitati din cauza lipsei de initiativa si isi vor petrece viata sub povara regretelor desarte.

Semn particular

Pestii au o atractie pentru lucrurile mistice, pentru tot ceea ce schimba cotidianul si rutina. Ei se bucura, de asemenea, de lux si de tot ce este legat de creativitate. Usor impresionabili, Pestii suporta cu greu durerea, dar raman foarte receptivi la nenorocirile altora.

Profesie

La locul de munca, Pestii, care sunt prin excelenta un semn de Apa, apreciaza tot ceea ce este legat direct sau indirect de acest element. Ei se simt in largul lor intr-un mediu care le da suficienta libertate, deoarece acestia sustin doar moderat disciplina. Se vor simti cu adevarat la locul lor in functii care combina arta si creativitatea. Acestia exceleaza in meserii cu vocatii uman: medicina sociala, educatie. Sensibilitatea lor asemanatoare cu un sonar, le permite sa inteleaga nevoile altora cu o precizie uimitoare.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Pesti este, in general, dulce, romantica si foarte visatoare. Aceasta este capabila sa se afunde complet in personalitatea jumatatii sale, pentru a se face placuta si pentru a o pastra. Este o sotie devotata, foarte afectuoasa, care are dificultati in a spune „nu”.

Barbatul Pesti este un excelent cap de familie care adora sa isi joace rolul de educator al copiilor lui. Acesta este si o persona foarte atenta cu jumatatea sa, romantica si profunda. Limfatic din fire si schimbator, el traieste prin emotiile sale. Acesta va avea uneori tendinta de a se eschiva de responsabilitatile sale de teama angajamentelor.

Profil amoros

Sensibil, romantic si foarte atent, acest semn de apa este preocupat de bunastarea lui si de cea a anturajului sau. Aceasta receptivitate reprezinta un avantaj, pentru ca este intotdeauna foarte atent si interesat de mediul lui. Pentru a-l pastra, Pestii se vor arata uneori dispusi sa apeleze la strategii complexe, ajungand chiar sa si minta. De fapt, chiar si constrangerile legate de realitatea amoroasa ii apasa si acesta este motivul pentru care de multe ori li se spune ca sunt „flusturatici”. Cu toate acestea, o dominanta a acestui semn este cautarea sa pentru unire. Adesea prea emotiv, acest semn de apa este foarte atent la fiinta draga.

Astro Sex

Pestii sunt romantici innascuti. Desi atenti si de multe ori perspicace, acestora le este greu sa inteleaga ce isi doresc. De fapt, inotand in ape tulburi, pestii sunt adesea calificati din punct de vedere emotional ca fiint „complecsi „, deoarece sunt naivi si se zbat intre mai multe sentimente. Amant instabil sau infidel, acest semn de apa iubeste mai presus de toate dragostea, adevaratul sau scop fiind sa se bucure de viata. Pestilor le place sa se aranjeze pentru a parea mai plini de farmec si mai „sexy”.

Femeia Pesti

Pentru femeia Pesti, pasiunea fizica, niciodata disociata de dragoste, este oportunitatea perfecta de a scapa de realitate si de a-si exprima spiritualitatea. Pentru a merge mai departe cu un barbat, ea trebuie sa fie indragostita si sa aiba incredere in el. Persoanele lipsite de sensibilitate si de blandete o vor face sa fuga. Stapana a mangaierilor si a atmosferei imbietoare, ea stie cum sa imbine sexul cu magia. De fapt, atunci cand iubeste, ea este in masura sa renunte la modestie si isi va arata latura pasionala.

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este un romantic veritabil. Desi este atent si perspicace, acesta intampina dificultati in exprimarea dorintelor. De fapt, avand o sensibilitate omniprezenta, el simte nevoia de multe ori sa se refugieze in vise, sa se ascunda in spatele intuitiilor, sa se hraneasca cu impresii si sa sfarseasca prin a se pierde in idilele sale in permanenta complicate. Este adevarat ca se abtine de la sentimentele spontane, dar se arunca „cu capul inainte”, fara retineri si fara limite in toate formele de senzualitate si erotism.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de apa

Calitate : Perceptiv

Defect : Las

Tipul de personalitate : Intuitiva

Semn puternic : Versatil

Existenta : Am inteles

Parti ale corpului: Picioare, vene

Culoare : albastru, verde, violet

Piatra pretioasa : Perla

Metal : Alama

Pestii au afinitati astrologice cu :

  • Racul
  • Scorpionul
  • Capricornul
  • Taurul

In schimb, pot intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Gemenilor
  • Balantei
  • Varsatorului
  • Leului
  • Sagetatorului
  • Berbecului

Semnul zodiacal opus este Fecioara.

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.