Zodia Gemeni

Share Button

gemeni

Gemenii sunt al treilea semn al zodiacului, cu care se incheie ciclul de primavara. Acesta este un semn mutabil, guvernat de planeta Mercur (simbol al spiritului), iar elementul sau este aerul! Gemenii sunt legati de Casa a III-a, casa comunicarii prin excelenta.

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 21 mai si se termina pe 31 mai. Aceasta este condusa de Jupiter si Mercur. Nativii din prima decada au o intuitie foarte puternica si se orienteaza cu usurinta catre domenii umaniste.

Cea de a doua decada incepe pe 01 iunie si se incheie pe 10 iunie. Aceasta este guvernata de Marte si Mercur. Gemenii din a doua decada sunt mult mai activi si mai dinamici decat cei din prima decada. Ei sunt atrasi de profesii in care trebuie sa se deplaseze.

Cea de a treia decada incepe pe 11 iunie si se incheie pe 21 iunie. Aceasta este condusa de Soare si Mercur. Nativii din a 3-a decada au un potential intelectual puternic si /sau fizic.

Personalitatea semnului – Profilul sau

Spirite vii, niciodata obosite, Gemenii cauta sa cunoasca, sa inteleaga si sa explice toate aspectele vietii. Curiozitatea lor legendara fac din acestia niste persoane foarte interesante si, prin urmare, de multe ori, sunt remarcati ca avand cunostinte multiple. Ca orice pasionat, acest semn poate duce lipsa de concentrare si poate pierde oportunitati frumoase atat amicale cat si profesionale. Gemenii reprezinta un semn de miscare constanta ca o stea cazatoare !

Este, de asemenea, prin excelenta un semn al comunicarii. Foarte bun orator, el stie intotdeauna sa faca fata chiar daca apeleaza la unele subterfugii pentru a-si atinge mai repede scopurile. Cu aceasta personalitate foarte abila, isi deruteaza de multe ori anturajul profesional sau familial! Sub influenta lui Mercur, el stie perfect sa se adapteze in toate circumstantele, ceea ce il poate face sa para superficial.

Pentru Gemeni, prietenia si dragostea sunt valori aproape vitale. Ei stiu sa seduca prin jocuri verbale sau alte atentii. Ei isi doresc mai presus de toate sa ii faca pe ceilaltii sa cunoasca fericirea perfecta si isi petrec majoritatea timpului in cautarea acesteia! In schimb, acestui semn nu-i place sa se angajeze in viata si este deosebit de pasionat de libertate. Este un semn care stie cum sa se strecoare atunci cand vrea si sa nu ajunga prins intr-o situatie pe care nu o poate controla. Gemenii au nevoie de spatiu, aer proaspat si terenuri de explorat!

Gemenii apreciaza in mod deosebit tot ce este legat de noile tehnologii, jocuri, dar, de asemenea, si dialectica si scris. Pe scurt, tot ceea ce descrie, motiveaza, da iluzie sau se combina cu aparenta.

Calitatile sale

Gemenii sunt curiosi, plini de viata si foarte sociabili. Sunt prezente foarte agreabile, deoarece, in general, acestia sunt plini de viata, optimisti si fericiti! Trebuie doar sa invatati sa ii urmariti pentru ca sunt mari entuziasti si sunt interesati de tot !

Defectele sale

Gemenii sunt perceputi uneori ca fiind persoane mincinoase sau manipulatoare. De fapt, isi doresc sa faca realitatea mai putin monotona, fiind capabili sa se adapteze in toate circumstantele sub influenta lui Mercur si sa nu ramana intotdeauna constanti in deciziile lor.

Semn particular

Dotati cu o mare capacitate de adaptare si foarte vicleni, Gemenilor le plac jocurile de strategie si oratorice. Profund uneori, intunecat din cand in cand, acest semn iubeste tot ceea ce este misterios si nou la un moment dat.

Profesie

La locul de munca, Gemenii sunt laboriosi si indeplinesc mai multe sarcini. Totusi, aveti grija sa nu suparati acest semn, deoarece dintr-un capriciu poate distruge toata munca sa intr-o clipa. Ei bine, Gemenii sunt niste lucratori excelenti, de incredere si creativi.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Gemeni este idealista si in cautarea linistii spirituale. Aceasta este o femeie careia ii place sa seduca si sa se ofere in intregime sotului sau! Este vesela si primitoare.

Barbatul Gemeni este un sustinator al perfectiunii. Acesta este motivul pentru care cauta perle rare, adica femeia perfecta. Este un partener care vrea sa faca o impresie buna si nu se va angaja usor intr-o relatie.

Profil amoros

Gemenii sunt vioi, se bucura de reinnoire si fug de rutina. Spirit deschis, Geamanul uraste singuratatea si linistea. Ii place sa se miste si nu ezita nicio clipa sa se bucure de viata, atat cu parteneul cat si cu prietenii. Te atasezi foarte repede de un Geaman deoarece este fermecator, original si interesant si nu te poti plictisi niciodata cu el!

Astro Sex

Nu ne putem plictisi cu acest semn de aer a carui curiozitate, inclusiv sexuala, este pe primul loc. Geamanul surprinde in mod constant prin creativitatea lui, prin simtul distractiei si prin atitudine. Acesta  se foloseste de trucuri ca sa straluceasca si nimeni sa nu ramana imun la asta!

Femeia Gemeni

Pentru a seduce o femeie Gemeni, trebuie sa ii cuceresti mai intai mintea si apoi sa o surprizi. De fapt, sexualitatea sa este profund stimulata de inteligenta, umor, cuvinte si daca sunt folosite fantezii. Dorinta este pentru ea ca o forma de exprimare, unde se imbina rasul si bucuria. Nu alearga dupa iluzii si exceleaza in arta sugerarii partenerului sau punerii in practica a ideilor intr-un mod neasteptat.

Barbatul Gemeni

Mai cerebral decat un animal, barbatul Gemenii stie cum sa se foloseasca de rafinament pentru a nu se lasa indiferent. Putin posesiv si libertin, rutina unei relatii formale il poate face sa vrea sa isi schimbe partenerele de multe ori. De fapt, aceasta stimuleaza ii entuziasmul sau si ii suscita curiozitatea. Pentru el, sexul este in primul rand jucaus, obscen, spontan si relaxant. De la un sarmant natural, se dovedeste a fi un iubit atent si curios. Fascinat de spiritul jocului, el se bucura de explorarea corpului si fluturii din stomac inainte de a merge in cautarea altei flori. Cu alte cuvinte se bucura de tot ceea ce este frumos la inceputul unei relatii.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de aer

Calitate : Emotiv

Defect : Personalitate cu o mie de fete

Tipul de personalitate : Traieste ca un adolescent

Semn puternic : Versatil

Existenta : Non conformist

Corp : Maini, brate, plamani

Culoare: culori multiple

Piatra pretioasa : Opal

Metal : Mercur

Gemenii au afinitati astrologice cu :

  • Varsatorul
  • Leul
  • Berbecul
  • Balanta
  • Sagetatorul

In schimb, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Fecioarei
  • Pestilor

Semnul zodiacal opus este Sagetatorul.

 

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.