Zodia Fecioara

Share Button

fecioara

Fecioara evolueaza la sfarsitul verii, la sfarsitul perioadei de recoltare. Acest semn este guvernat de planeta Mercur, care simbolizeaza schimburile! Fecioara este asociata cu Casa VI, casa vietii cotidiene, a muncii si a contradictiilor.

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 23 august si se incheie pe 3 septembrie. Aceasta este condusa de Soare si Mercur. Nativii din prima decada sunt timizi si modesti.

Cea de a doua decada incepe pe 4 septembrie si se incheie pe 13 septembrie. Aceasta este guvernata de Venus si Mercur. Nativul acestui semn este ambitios si prietenos.

Cea de a treia decada incepe pe 14 septembrie si se incheie pe 22 septembrie. Aceasta este de doua ori guvernata de Mercur. Nativii sai sunt fiinte blande, sensibile si rationale.

Personalitatea semnului – Profil sau

Semn de pamant, Fecioara afiseaza un profil elegant. Din fire organizata, independenta si harnica, Fecioara este de ajutor si cinstita. Acest nativ isi petrece un anumit timp pentru a se gandi la ceea ce trebuie facut. Acesta este un semn care doreste sa isi realizeze obiectivele si isi atrage toate sansele de partea sa ramanand deoparte, tacut si atent la scopul sau. Acesta este, probabil, motivul pentru care Fecioara este foarte buna pentru a studia.

Acesta este un semn care iese in evidenta pentru pertinenta si modestia lui. Fecioara este mai preocupata sa faca bine decat sa straluceasca in fata altora. Este o personalitate care isi solicita mai mult mintea decat sentimentele personale pentru a-si atinge obiectivele si mai rar veti vedea o Fecioara ca isi urmeaza intuitia, ci dimpotriva!

Acest nativ prefera lucrurile in ordine, acesta fiind si motivul pentru care Fecioara este asociata cu un semn grav care cauta perfectiunea absoluta. De multe ori retras, acest nativ se lasa ghidat chiar si cand ar putea sa ia fraiele si sa conduca el! Este dedicat altora si este capabil sa relativizeze fiecare eveniment. Da dovada si de o stapanire de sine foarte pozitiva in situatiile profesionale atunci cand, uneori, trebuie sa ne pastram calmul!

Econom, nativul Fecioara gestioneaza bugetul cu rigoare si nu se uita niciodata dincolo de mijloacele sale. Acest nativ este foarte minutios atat in munca sa cat si in bugetul sau si in viata cotidiana. Este un iubitor de viata, care este in stare sa dea totul pentru iubire! Fecioara vrea sa atinga perfectiunea absoluta … la locul de munca , in dragoste, cu prietenii lui!

Preocupat atat de mediul sau natural cat si de cel emotional, nativului Fecioara ii place sa fie inconjurat de natura. Nu este neobisnuit faptul ca lucreaza pentru protejarea faunei si florei.

Calitatile sale

Fecioarele sunt precaute, meticuloase si rezonabile. Acesti nativi au daruri reale de a invata, comunicarea lor este fluenta, iar bucuria de a-si transmite cunostintele este sincera! Stiu sa isi asigure confortul familiei lor si nu vor uita niciodata micile detaliile cheie in acest sens.

Defectele sale

Atentia la detalii poate deservi Fecioarei, la fel ca si curiozitatea ei excesiva si obsesia pentru o treaba bine facuta. Cautarea fericirii personale poate fi perceputa de altii ca egoism. Mania il poate impinge pe acest nativ pana la intoleranta fata de ceilalti. Capacitatile sale de analiza le reduc pe cele de sinteza care sunt foarte necesare in anumite meserii, dar si in anumite situatii. De aceea, uneori are nevoie de ajutor pentru a pune in practica tot ce gandeste.

Semn particular

Tacut, independent si organizat, nativului Fecioara ii place sa aiba controlul in toate situatiile. Acest nativ este constient de sanatatea si forma sa si stie sa aiba grija de ele cu regularitate. El cauta linistea si echilibrul in toate domeniile.

Profesie

La locul de munca, puteti conta pe o Fecioara pentru ca ea iubeste precizia si fiabilitatea, seriozitatea si eficienta: intr-un cuvant , treaba bine facuta. Fecioara nu are nevoie de un loc de munca foarte profitabil pentru a prospera, dar apreciaza jobul in care conteaza concurenta si succesul colectiv.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Fecioara, meticuloasa si foarte „exacta” , isi alege partenerul in consecinta: pentru ea, nu se pune problema de a fi gresit in alegerea barbatului ideal. Isi doreste sa se implice intr-un proiect de viata, dedicat in totalitate confortului si sigurantei.

Barbatul Fecioara este un partener onest si sincer. Acest nativ isi alege cu meticulozitate jumatatea, incercand sa gaseasca perfectiunea. Isi doreste sa isi formeze o familie si sa traiasca in cea mai mare armonie!

Profil amoros

Fecioara este orientata cu adevarat spre placere. Sexul este un factor determinant in cucerirea partenerului. Ea va cauta in mod constant instinctele dragostei. Foarte modest, acestui nativ ii place sa isi ascunda gustul pentru activitatea sexuala bogata si intensa. Timid, el are o senzualitate profunda si cauta, in general, stabilitatea emotionala. Fidel, nativul Fecioara ar putea accepta o aventura doar din simpla curiozitate.

Astro sex

Fecioara nu se implica intr-o relatie fara sa se fi gandit la aceasta anterior. Cu un libidou puternic, acest semn de pamant, odata ce este sigur de peroana de langa o el, o va iubi si se va juca cu placerile pamantesti folosindu-se de o mare senzualitate. Fecioara are nevoie de stimulare intelectuala pentru a lasa lucrurile sa decurga. Curioasa din fire, ea apreciaza subtilitatea si bunul gust. Perfectionist chiar si din punct de vedere sexual, acest nativ isi doreste sa isi foloseasca toate simturile pentru a-si pune in valoare latura sa foarte sexy.

Femeia fecioara

Pudica si rezervata, femeia Fecioara are nevoie de timp pentru a cantari avantajele si dezavantajele inainte de a sari in bratele unui barbat. Echilibrata si atenta, ea nu isi lasa simturile sa fie tulburate. Dar pentru cei care pot citi chemarea inimii ei, stie sa se transforme intr-o fecioara nebuna, capabila de a iubi pana la moarte. Astfel, ea se ofera in totalitate partenerului ales, cu conditia sa se simta in siguranta. Pentru a o seduce, barbatii trebuie sa fie rabdatori, subtili si sa nu se lase pacaliti de aparente.

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara devine un companion iubitor care va va coplesi cu imbratisari. El nu se arunca intr-o casnicie de la primii fluturi in stomac, prelungind destul de mult flirtul si casatorindu-se destul de tarziu. Dar, odata stabilit, nu va mai trebui sa va temeti de rivalitatile de sex feminin, deoarece este o persoana fidela din fire. Nu va ramane decat sa va bucurati de un camin calm si linistit alaturi de el. Tenacitatea, rabdarea, smerenia, supunere fata de dorintele subtile ale partenerei si sensibilitatea naturala sunt suficient pentru a compensa orice lipsa de imaginatie de care poate da dovada acest nativ.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de Pamant

Calitate : Disciplinat

Defect : Introvertit

Tipul de personalitate : Atent la detalii

Semn puternic : Precaut

Existenta : Gandirea critica

Corp : Intestin, splina

Culoare: Gri

Piatra pretioasa : Agathe

Metal : Mercur

Fecioara are afinitati astrologice cu:

  • Capricornul
  • Scorpionul
  • Racul
  • Taurul

In schimp, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Varsatorului
  • Balantei
  • Gemenilor
  • Berbecului
  • Leului

Semnul zodiacal opus este zodia Pesti.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.