Zodia Capricorn

Share Button

capricorn

Zodia Capricorn este ultimul semn de pamant. Acest semn este guvernat de planeta Saturn, care simbolizeaza simtul datoriei si al perseverentei si vesteste sosirea iernii. Capricornul este legat de Casa X, casa care intruchipeaza succesul, onorurile… intr-un cuvant, ambitia!

Decadele semnului

Prima decada incepe pe 21 decembrie si se termina 1 ianuarie. Aceasta este guvernata de Jupiter. Nativii din prima decada au un mare simt al dreptatii!

Cea de a doua decada incepe pe 2 ianuarie si se incheie pe 10 ianuarie. Semnul este guvernat de Marte, care ii da un plus de energie.

Cea de a treia decada incepe pe 11 ianuarie si se incheie pe 19 ianuarie. Aceasta este guvernata de Saturn, dar si de Uranus, ceea ce o va face oarecum excentrica…

Personalitatea semnului – Profilul sau

Rautatea sa si simtul datoriei il vor ajuta intotdeauna sa primeasca ceea ce vrea. Capricornul poate parea uneori rigid, dar nu inceteaza niciodata sa isi indeplineasca sarcinile atat cele profesionale cat si cele personale.

Persoana de incredere si eminamente demna, Capricornul este un adept al conformitatii. Cu o mare tarie de caracter, acest semn zodiacal este ambitios din fire si foarte responsabil. Fiind un semn de pamant are o inclinatie puternica pentru rigoare si un real simt al datoriei. Acesta este guvernat de planeta Saturn, fapt care ar putea explica atasamentul sau fata de traditie si tot felul de reguli.

Dotat cu calitati intuitive si avand cate un cuvant pentru fiecare, Capricornul are capacitati bune pentru a desfasura actiuni civice si sociale. Datorita simtului sau practic, acest semn stie cum sa isi  inteleaga anturajul, care ii este foarte drag. Capricornul este un lider natural care va face tot ce ii sta in putinta pentru a reusi in viata, in cuplu.

Acest nativ se bucura, de asemenea, de toate placerile vietii, de toate placerile pamantesti … si, in special, de cele culinare. Este un semn care traieste de placere si care simte lucrurile, chiar daca reuseste sa isi ascunda emotiile si sentimentele.

Calitatile sale

Capricornul este un semn de mare perseverenta, foarte riguros si serios, care urmareste perfectiunea. Este un semn de mare loialitate si fidel care stie sa se arate foarte tandru in spatele carapacei sale puternice!

Defectele sale

Persoana de casa, conservator si de multe ori pesimist, Capricornul nu apreciaza schimbarile. Acestui terian ii este greu sa se schimbe cand este sigur de calea pe care a decis sa o urmeze. Aceasta lipsa de adaptabilitate ii este de multe ori reprosata, chiar daca isi asuma de multe ori un rol unificator in cadrul unui grup.

Semn particular

Iubind dominatia, Capricornul apreciaza mai presus de toate relatiile durabile si stabile. Plin de umor, acest semn stie cum sa arunce cu putin venin din cand in cand, mai ales atunci cand se simte amenintat. Rabdarea este una dintre caracteristicile sale.

Profesie

La locul de munca, acest semn zodiacal ambitios si inteligent este un foarte dedicat sarcinilor pe care le are. Acesta va finaliza cu seriozitate si minutiozitate toate atributiile care ii vor fi incredintate. Aceasta tenacitate impreuna cu intelepciunea de care da dovada il vor ajuta sa se distinga rapid de celelalte persoane din grup. Acest semn iubeste dominatia si se simte in largul sau in functii de coordonare sau manageriale cu responsabilitati mari.

Barbati si femei : care sunt diferentele ?

Femeia Capricornul este o persoana foarte ambitioasa care vrea sa reuseasca prin orice mijloace. In dragoste, ei ii place sa fie iubita si curtata. Foarte sensibila, aceasta va sti sa faca fata sentimentelor, pe care le controleaza!

Barbatul Capricorn este foarte posesiv si foarte gelos din fire. Isi asuma in totalitate alegerile sale, cuplul sau,  viata sa si nu sporta sa fie ridiculizat de catre anturajul sau.

Profil amoros

Aparent foarte increzator, acestui semn ii este de fapt foarte greu sa isi arate adevaratele sentimente, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste sau prietenie. Plin de certitudini, Capricornul este derutat atunci cand trebuie sa isi arate emotiile si cel mai bine se simte intr-o relatie ajunsa la maturitate. Familia si caminul sunt valori importante pentru acest semn. Seriozitatea sa  contrasteaza cu naivitatea si astfel este capabil sa se indragosteasca de o persoana cu toata fiinta sa, ca apoi sa realizeze ca este manipulat, iar in acest caz este mai bine sa va feriti de reactiile sale!

Astro sex

Extrem de senzual, Capricornul este foarte atasat de practicile „clasice”, inclusiv din punt de vedere sexual, dar cu toate acestea este un amant dotat cu un libidou puternic . Acest semn de pamant este un iubit care poate fi fatal, deoarece este extrem de dedicat si serios, dar si foarte inteligent si cu simtul umorului. Perfectionist, Capricornul este formidabil pentru ca stie sa fie flexibil si sa adopte posturi bune pentru a atrage atentia si a fi dorit.

Femeia Capricorn

Rezervata din fire si modesta, femeia Capricorn se dovedeste a fi foarte senzuala si carnala. Nu-i place sa fie zbuciumata si uraste brutalitatea. Foarte inhibata, ii trebuie o perioada lunga de timp pentru a se simti de deplin relaxata in compania partenerul sau. De fapt, ea are mare nevoie de blandete, rabdare si bunatate pentru a oferi la randul sau tot ce are mai bun. Pentru a face sa ii vibreze corpul, iubitul sau trebuie sa ii devina mai intai cel mai bun prieten si apoi iubit! Fiind o persoana serioasa, pe aceasta nativa nu o atrag aventurile de o noapte. Foarte fidela in dragoste, atunci cand se indragosteste o face pentru tot restul vietii.

Barbatul Capricorn

Extrem de senzual, barbatul Capricorn va da dovada de un lipidou puternic. Pentru el, iubirea este o chestiune serioasa, deoarece nu ii place sa se implice in relatii doar de dragul de a fi cu cineva si va imbina de buna voie sexul cu fidelitatea. De fapt, acesta isi rezerva pasiunea pentru partenera care va fi vulnerabila la sentimente lui. Apoi isi va dezvalui caracterul pasional, fierbinte si insatiabil, gata sa sacrifice totul pentru a obtine extazul in dragoste.

Portretul semnului

Astrologie : Semn de pamant

Calitate : Serios

Defect : Rigid

Tipul de personalitate : Introvertit

Semn puternic : Ambitios

Existenta : Eu aleg

Corp : Genunchi, piele

Culoare : Nuante de mov si maro

Piatra : Jais

Metal : Plumb

Capricornul are afinitati astrologice cu:

  • Pestii
  • Taurul
  • Scorpionul
  • Fecioara

In schimb, poate intalni o anumita rezistenta din partea:

  • Berbecului
  • Balantei

Semnul zodiacal opus este Racul.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.