Pantofii de dama pentru primavara

Share Button

Despre pantofi de dama s-au scris sute, poate mii de articole. Fiind accesorii independente vietii urbane si nu numai, chiar si la ora scrierii acestor randuri, mii de perechi parasesc portile fabricilor, pentru a fi pusi spre vanzare. In functie de pret, de scop, dar si de creator, putem vorbi de pantofi de “consum”, de lucru, de lux, in functie de modul in care acestia vor fi ulterior intrebuintati.

In Romania, pretul pentru o astfel de pereche (fie ca vorbim de pantofi de dama sau pentru barbati) porneste de undeva de la 30 de lei si ajunge pana undeva in jurul a 1500 de Euro. Bineinteles, pentru 90% dintre romani, sau poate chiar si mai bine, un astfel de pret este cu mult mai mare peste posibilitatile lor de cumparare, majoritatea preferand in schimb, sa isi achizitioneze pantofi la preturi ce variaza intre 30 si 200 de lei, sume cu mult mai accesibile fata de extrema superioara de mai sus.

vestimentatie

In ceea ce priveste tendintele producatorilor pentru anul 2012, se pare ca anul acesta multi dintre cei mai cunoscuti creatori din acest domeniu se vor alatura miscarii incepute de Prada in 2009, atunci cand acestia au inceput sa lanseze pe piata tot mai multe modele de incaltaminte unisex.

Sigur, asta nu inseamna ca nu vor mai fi diferente intre pantofi de dama si cei de barbati, intrucat ei vor fi in continuare bine diferentiati pe rafturile magazinelor, ci doar faptul ca marii producatori si retaileri – chiar si din Romania(Marelbo, Deichmann, etc) – vor incepe sa se concentreze mai mult asupra modelelor unisex. Daca va dura sau nu acest trend, e greu de spus. Cert este ca momentan, multa lume cauta “cu disperare” aceste tipuri de pantofi, exact asemenei perioadei de aparitiei a cizmelor UGG.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.