Implantul cu botox (toxina botulinica)

Share Button

Avantaje si dezavantaje

Desi cred ca toate femeile au auzit de tratamentele impotriva ridurilor sau de marirea volumului buzelor cu ajutorul botoxului si acidului hialuronic, sunt convinsa ca nu sunt la fel de informate in ceea ce priveste intreaga interventie. Ar tebui sa stiti daca este bun pentru orice femeie, daca exista pericole in urma implantului etc.

Implantul de botox trebuie facut doar de catre un medic specialist, deoarece trebuie injectata o anumita cantitate de botox, acesta fiind daunator daca este folosit in cantitati mari, deoarece se raspandeste foarte usor in sange si provoaca intoxicatii.

Botox-ul este o substanta care este derivata din toxina botulinica, care functioneaza prin prevenirea impulsurilor nervoase care ajung la muschi, determinand astfel muschii sa se relaxeze.

Implantul de botox este o solutie pentru orice doamna care se respecta si vrea sa arate ca la 18 ani, fara riduri si cu niste buze senzuale. Botoxul este contraindicat pentru femeile care alapteaza, pentru gravide sau pentru cele care au o tulburare neurologica.

 Ca la orice interventie de acest tip, si la aceasta  exista anumite riscuri, complicatii, si efecte secundare care pot sa apara, si trebuie sa fie luate serios in considerare. Echimoza temporara este cel mai frecvent efect secundar.O alta problema care poate sa apara in urma unei astfel de inteventie, sunt durerile de cap, care  dispar in maxim doua zile.

O mica parte dintre doamnele care au apelat la implantul de botox s-au  plans de lasarea pleoapelor,  sau schimbarea mimicii fetei. Puteti parea surprinsa sau confuza, in timp ce la alte femei apar simptome cum ar fi o incruntare permanenta. Desi nu au existat alergii asociate cu botoxul pana la aceasta data, exista insa si riscul de reactii alergice .

Indicat este daca  vreti sa faceti o asfel de interventie sa cantariti bine decizia pe care o veti lua, informati-va despre tot ce aveti neclar si incercati sa stati de vorba cu un medic sau o persoana care a facut o astfel de interventie.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.