Despre feminitate si masculinitate autentica

Share Button

Masculinitatea autentica este precum piroanele bine infipte in pamant care sustin, ancoreaza si dau forma corturilor uriase de circ.

Iar feminitatea este cortul insusi bine intins si arcuit ce ofera protectie, caldura si magie.

Pamantul insusi leaga toate piroanele si fiecare din ele preia ceva din sarcina celorlalte pentru a pune in valoare toate calitatile cortului.

Exact precum piroanele legate intre ele de acelas scop si de acelas pamant, …. barbatii treziti sunt legati de viziunea importantei feminitatii pentru lumea in care traiesc
… si de simtul demnitatii pe care o constiinta asumata il ofera barbatului.

defecte barbati

Constiinta este pamatul iar metalul bine calit in focul discernamantului este demnitatea.
Panza si corzile care dau forma cortului este feminitatea.

Prin comparatie cu aceste piroane care impreuna intr-o pozitionare perfecta si inteligenta creaza o cupola de bucurie confort si placere, … egoul masculin este un stalp de lemn putred dar inalt, frumos vopsit si stralucitor care desi sta sa cada fiind complet inutil striga piroanelor care sutin forte masive cat de nesemnificative sunt.

Exact precum piroanele care unul fara altul devin inutile masculinitatea fara preocuparea pentru a cultiva prietenie invulnerabila cu restul masculinului autentic , devine trist prin inutilitate.

Morala!
Feminitatea implinita de colaborarea si forta masculinitatii este caminul de implinire, confort si placere al speciei umane.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.