De ce oamenii de la tara imbatranesc mai repede? S.N. Lazarev

Share Button

Înainte nu înțelegeam nici un lucru. La sate există aer curat, o ecologie minunată, oamenii muncesc foarte mult, însă îmbătrânesc foarte repede. De ce?

Păi, pentru că restituirea energiei are loc doar în planul fizic. Iubirea, credința, creativitatea – sunt practic inexistente. De aceea, restituirea externă a energiei nu se dezvoltă, ci seacă trupul de energie.

Una dintre cele mai bune oportunități de dăruire continuă a iubirii și a energiei este credința. Când sperați la ceva, depindeți de rezultat. Iar credința vă permite să vă eliberați de o astfel de dependență. Credința în Dumnezeu este o dăruire continuă de energie Creatorului. Aceasta se transformă treptat într-o viziune și simțire neîntreruptă a Divinului în tot. Și apoi a întreba un om dacă acesta crede sau dacă nu crede în Dumnezeu, devine o absurditate.

De exemplu, am în fața mea un scaun, cum pot să întreb dacă eu cred în existența acestuia sau nu. Eu îl văd, eu îl palpez. Optimismul – o varietate a credinței.

Cu cât există mai puțină iubire și credință, cu atât atașamentul față de omul iubit este mai puternic. Iar atunci doar pasiunea sau prietenia sunt posibile. Dacă o femeie nu a învățat să iubească, este mai bine ca aceasta să se orienteze spre prietenie, pentru că prietenia înseamnă un sacrificiu, o dăruire și grijă, iar pasiunea – mercantilism. Noi numim pasiune o dorință irezistibilă. Dar sănătatea și fericirea nu duce la o sclavie sufletească.

Sursa: S.N. Lazarev (Diagnosticarea karmei. Vol.11. Încheierea dialogului)

S.N. Lazarev

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.