De ce alegem sa fim intr-o relatie cu cineva ce ne face sa suferim?

Share Button

„Când ştii despre o persoană că e şobolancă, dar tot să faci sex cu ea, ce înseamnă?”

Ii mult prea generala intrebarea ca sa pot raspunde la ea astfel incat sa te ajute in cazul unei situatii particulare.

Sa faci un sex cu un „sobolan” nu-i un capat de lume. Cu unii poti avea o interactiune cu implicatii minimale din care sa primesti ceva ce ai mare nevoie la un moment dat.
Unii sobolani se pot purta rezonabil cu tine caz in care nu vad de ce te-ai grabi sa-i judeci. Foarte probabil vor da grav cu bata in balta cand se vor simti prea pretiosi, … insa este la fel de grav sa presupui ca nu ar putea mai mult inainte sa le dai cateva sanse.

Uneori te ia valul sau ai nevoie de date suplimentare (experiente noi) ca sa simti cu cine ai de a face pentru a te indeparta fara regrete. Alteori uiti cat de costisitor este sa relationezi cu un sobolan presat de impulsuri de moment. Este important sa ti dai timpul sa te lamuresti cu privire la ceea ce este un om trecand prin situatii relevante.

Foarte grav este cand devi dependent de sobolani care ti-au dovedit asta dincolo de orice indoiala , cand nu te poti indeparta de indivizi evident duplicitari sau lipsiti de respect fata de sexul opus
sau cand nu mai vezi si nu intelegi ca esti manipulat si dispretuit. Daca ajungi in astfel de situatii aici esti ori foarte naiv , ori puternic conditionat de convingeri sociale sau credinte religioase ori un sobolan de meserie care si-a gasit nasul.

Ma intalnesc deseori cu tentatia de justitiari a celor care au ales de scurta vreme calea integritatii care duce deseori la judecati exagerate a celor ipocriti sau la autoflagelari absurde in fata unor greseli mult mai mici decat par atunci cand vrei sa ti asumi imaginea de apostol al integritatii.

rochii de seara 2015

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.