Cum stiu daca e bine sa ma casatoresc?

Share Button

Invitatia la etica si moralitate autentica trebuie facuta celor care intra intr-o casatorie nu celor care incearca sa iasa din ea pentru ca se simt inlantuiti si devitalizati de relatia in care sunt prinsi.

N-am vazut pe nimeni sa traga de maneca tinerii canditati la casatorie si sa le spuna ca motivatiile reale pentru care au ales sa se casatoreasca sunt complet lipsite de umanitate si integritate iar iubirea care si-o declara este praful ce si-l arunca in ochi ca sa acopere duplicitatea si tradarea de sine in care fiecare traieste.

Rar gasesti oameni mai motivati sa evite o discutie pe probleme sensibile decat cei care aleg sa se casatoreasca. Iar daca aduci vorba se enerveaza cumplit.

Majoritatea celor care ajung la casatorie sau angajamente … o fac din calcule de profit sau motive care nu au nici cea mai mica legatura cu etica si moralitatea desi acestea sunt mimate bine.
Am discutat cu sute de cupluri despre decizia de a se casatori iar motivele sunt infioratoare. La toti. Nimic demn, sincer, vulnerabil. Numai aparente, frici, proiectii, interese materiale sau de imagine.

Toti joaca roluri si se simt plini de indoieli.

Daca ai intrat intr-o casatorie manipulat si mintit eu unu nu vad o lipsa de integritate in decizia de a iesi cum poti din ea. Sigur ca recomand asumarea si riscul total insa asta presupune o putere pe care putini o au.

preferinte sex in functie de zodie

Eu consiliez de vreo 4 ani persoane care aleg calea integritatii si demnitatii in relationarea de cuplu, … tocmai pentru ca respect sincer dreptul oricui de a face alegerii relationale in cunostinta de cauza. Dar extrem de rar se raspunde cu aceaisi integritate si vulnerabilitate cu care a fost abordat de catre cel pe care il sustin in acest proces.

Relatiile de cuplu sunt relatii de tip detinut-gardian sau stapan-sclav.
Dintr o inchisoare nu poti iesi prin colaborarea cu cel care interesul sa te tina in ea mai ales ca a avut grija sa te lase fara puteri in timpul in care ai fost detinut.

In consecinta va rog nu-mi vorbiti de lipsa de integritate fata de partenerii lor „nevinovati” a celor care se sufoca in casniciile lor cand aleg sa-si urmeze atractiile. Multi dintre acestia sunt in situatii extrem de dificile si plini de confuzii pe care toti cei din jur le intretin cu propria ipocrizie.

Tocmai pentru a nu se ajunge in situatii complicate si incarcate de agresivitate recomand relationarea deschisa din primul pana in ultimul moment impreuna dar cei care isi alimenteaza importanta din puterea de a controla o persoana de sex opus vor folosi orice ambiguitate in problematica eticii in favoarea intereselor lor perverse.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.