Cum am slabit folosind hipnoza?

Share Button

Cunoscuta hipnoterapeuta Ruxandra Bulzan povesteste despre cum a reusit sa slabeasca 12 kg in cateva luni.

„Discutam cu o clienta acum cateva zile depre problemele cu greutatea si ii spuneam ca eu cunosc foarte bine subiectul provocariilor in ceea ce priveste kiligramele in plus.

M-am gandit sa impartasesc cu tine un aspect foarte personal din viata mea pe acest subiect

Nicicand nu am avut un corp slab, mereu mi-au placut dulciurile, iar sportul l-am perceput, cea mai mare parte a vietii mele, ca un chin. Dupa nasterea fiului meu surplusul de kilograme a inceput sa se acumuleze tot mai mult si oricat ma chinuiam sa tin cate o dieta invariabil cadeam mereu inapoi in obiceiuri alimentare nesanatoase.

Acum vreo 2 ani si jumatate m-am socat cand m-am urcat pe un cantar. Nici macar nu costientizasem cat de acuta era problema si cate de multe kg aveam in plus. Am realizat atunci ca faceam un abuz asupra corpului meu care devenea tot mai vizibil pe silueta mea (sau pe absenta siluetei 🙂 )

Am decis atunci sa aplic si pe mine insami ceea ce stiam sa fac cel mai bine – hipnoterapia. M-am raportat la mine ca la orice alt client si am folosit cunostiintele cu privire la reprogramarea mentala prin administrarea de scripturi hipnotice.

Am luat problema greutatii in plus si am impartit-o pe mai multe componente astfel:

  • alegerea unei alimentatii sanatoase prin cosumarea unor produse sanatoase
  • consumarea unei cantitati mai mici de mancare
  • mancatul la ore potrivite
  • reducerea dulciurilor
  • eliminarea rontaielilor
  • practicarea sportului
  • accelerarea metablismului

Desi toate acestea erau complet respinse de programele mele de la acea vreme, am creat cate un script in care am folosit sugestii hipnotice pentru fiecare dintre aceste aspecte. Apoi am inregistrat aceste scripturi si vreme de peste 1 luna le-am ascultat constant, prin rotatie, vazandu-mi in rest de viata mea.

Apoi cumva am uitat de ele.

„Intamplator” intr-un timp foarte scurt obiceiurile mele alimentare s-au schimbat brusc, complet si neasteptat. Fara nici un efort a inceput sa imi fie pofta de salate si legume, in locul mancarii de fast food si a dulciurilor. Ciudat a fost cand am observat ca imi doresc sa inot si mi-am facut un abonament la o sala cu piscina; mai mult, mi-a venit mie asa ca (prima data in viata mea) sa incerc si clasele de fitness si sala, sub pretextul ca oricum aveam abonament.

N-a durat mult ca efectele sa fie vizibile pe silueta mea. Ma miramsi eu de mine. si prietenii mei. Eram uimita de pornirile mele sanatoase. 🙂
Slabisem vreo 7 kg cand mi-a picat fisa si mi-am amintit ca, cu putina vreme inainte ca aceasta transformare sa apara „de la sine”, folosisem acele scripturi hipnotice de reprogramare. Stiam ca hipnoza este un instrument foarte hipnotic, dar parca nici asa.

Am slabit foarte usor si natural peste 12 kilograme in vreo 7-8 luni pentru ca obiceiurile mele s-au schimbat. A fost complet fara efort, firesc. Au trecut aproape 2 ani de atunci si lucrurile au ramas la fel. Aleg o alimentatie sanatoasa, ma bucur sa merg la sala si corpul meu este intr-o forma mai buna decat la 23 de ani. E uimitor ce pot face programele noastre”

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.