Cum se poarta bluzele cu peplum?

Share Button


Se pare ca bluzele cu peplum sunt din nou la moda, asta desi in urma cu cativa ani se spunea despre ele ca sunt oribile si ca locul lor e in cataloagele vechi de haine si nicidecum in stocurile magazinelor online.

Creatorii de moda au reusit sa reinventeze acest tip de bluza (creat initial in jurul anilor 40, chiar inainte de a incepe cel de-al doilea razboi mondial), adaptandu-l la cerintele actuale ale femeilor si pastrand tototdata linia initiala.

Adevarul e ca bluzele cu peplum sau, mai bine zis, persoanele care poarta astfel de obiecte de imbracaminte ies mai usor in evidenta. Singura problema vis-a-vis de ele e faptul ca, lipsind atat de mult din garderobele femeilor, cele ce le poarta nu stiu cu ce sa le asorteze si ce accesorii sa foloseasca.

cele mai ieftine bluze peplum

Ca regula generala, astfel de bluze nu se poarta cu colanti, ci cu blugi sau cu pantaloni din material textil. Daca afara e prea cald, pantalonii scurti se potrivesc excelent cu bluzele, mai ales in cazul femeilor cu talia subtire si in plus, sunt o alegere mult mai de preferat decat colantii.

Cele mai multe magazine vand bluze cu peplum ieftine, insa nu si in functie de ocazie. Cu alte cuvinte, va trebui sa fiti foarte atente ce culori va alegeti, intrucat chiar daca bluza arata foarte bine, culoarea nepotrivita pentru un anume eveniment va face ca intreaga tinuta sa para haotica si neinspirata. Pentru tinutele formale, culoarea bluzei trebuie neaparat sa fie alba sau intr-un ton de gri, in timp ce pentru tinutele de iesit in oras sau pentru petreceri, culorile sunt la alegerea fiecarei persoane. Pentru evenimentele sociale se recomanda bluze rosii,  eventual cu spatele deschis, cu mentiunea ca trebuie avuta grija foarte mare la alegerea pantalonilor sau a fustei (de preferinta, ar trebui aleasa o fusta scurta de aceeasi culoare ca si bluza) pentru a nu altera imaginea intregei tinute.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.