Cum ne dezvoltam aptotudinile folosind puterea subconstientului in viziunea lui S.N. Lazarev

Share Button

Biocâmpurile noastre interacţionează în permanenţă şi se amestecă, inclusiv cu biocâmpurile plantelor, ale animalelor şi ale naturii nevii. Întrucât acest lucru se produce lent, funcţionează controlul propriei supravieţuiri şi al supravieţuirii oricărui obiect.

Obţinerea unei noi informaţii dezvoltă organismul dacă ea vine pe rând şi în doze mici. Dacă informaţia vine în avalanşă, organismul piere. Intervenind la nivelul fin în genotipul unui om, noi putem distruge întreaga omenire. Pătrunderea omului în natură, asimilarea bogăţiilor naturale nu pot fi oprite, pentru că acest lucru dezvoltă şi susţine civilizaţia. Problema este să facem ca acest proces să decurgă raţional şi în deplină securitate. Tot la fel nu poate fi stopat procesul pătrunderii în subconştient, deoarece acest fapt dă mult prea multe avantaje. Acum, prin sugestie, hipnoză, antrenament autogen, omul, într-un timp scurt, poate obţine ceea ce înainte se putea obţine pe parcursul unor decenii întregi. Metodele de dezvoltare a aptitudinilor sunt destul de simple.

Aptitudinile sunt însă pereţii pe care-i vede toată lumea, fundaţia o reprezintă înţelegerea lumii şi a legilor ei. Sub pereţii pe care i-a înălţat omenirea trebuie deja turnată o fundaţie mult mai solidă. Şi dacă cei care construiesc nu se vor gândi la fundaţie, zidurile înălţate îi vor îngropa pe ei.

Acum bioenergetica nu-i încă o ştiinţă. Pentru ca să apară ştiinţa, e nevoie de concepţii care să conjuge faptele. Trebuie să existe o bancă de date cu toate încercările reuşite şi nereuşite de acţiune asupra subconştientului şi psihicului omului. Din păcate, dacă e să vorbim de abordări sistematice, ele există doar în structurile militare. Maşina de război are însă un punct slab: acolo prea puţin îi pasă cuiva de urmări. Mai întâi se traduce în fapt ideea distrugerii şi numai apoi se pune problema supravieţuirii. La nivelul fizic, ucigând duşmanul, omul supravieţuieşte singur. La nivelul fin, ucigând pe altul, omul se ucide pe sine.

S.N. Lazarev

În ultimul timp, medicii militari, inginerii, pedagogii, psihologii, oamenii de artă au ajuns la concluzia că, fără a lucra activ cu subconştientul, ei nu-şi vor rezolva problemele. Am discutat cu un pedagog care, recurgând la joacă, dezvolta la copii anumite aptitudini. Îl interesa dacă se pot activa la copiii cu care lucrează nivelurile superioare ale receptării subconştiente a lumii.

Psihologul Leontiev are lucrări în legătură cu dezvoltarea noilor forme de sensibilitate, de exemplu recepţionarea prin epidermă a undelor fotonice. Şi pedagogul a făcut un experiment privind dezvoltarea sensibilităţii pentru câmpurile electromagnetice. Dacă la Leontiev subiectul care greşea primea un şoc electric, aici copilul primea o bomboană dacă putea determina corectitudinea dispunerii magnetului din spatele unui paravan. După un timp oarecare, copiilor a început să li se modifice caracterul, le-au apărut înclinaţii către clarviziune. „La un moment dat, am oprit experimentul, îmi povestea pedagogul. M-am speriat şi am simţit că-i conduc pe copii într-acolo de unde pot să nu se mai întoarcă.”

Extras din cartea lui S.N. Lazarev –  DIAGNOSTICAREA KARMEI VOL.2 KARMA PURĂ PARTEA I

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.